Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a12n 87F64r72o81l83í10k

16. 5. 2014 16:28

Pěkně napsáno. Také mě to dlouho trvalo než jsem se naučil říkat ne.;-)

0 0
možnosti

Záleží, komu říkáte ne. Někdy to může být i fajn:-))))

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Tleskám! Prosvětlila jste mi den! :-)

1 0
možnosti

Vy mně taky!:-))) Díky.

0 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karma R^

Tady se například titulovali vemeny dva diskutéři, jenže to nevyznělo příliš vtipně http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140511_409182_blogidnes

0 5
možnosti

Jo vemeno je běžná nadávka, stejně jako kopyto či prasečí rypák:-))))

0 0
možnosti
Foto

Smích léčí a proto se směju na plný pecky a Vám posílám karmu!!;-DR^

2 0
možnosti

Máte pravdu, léčí. Díky:-)))

0 0
možnosti

Skvělá historka, nádhernej pes! Karma R^:-);-)

4 0
možnosti

R^   Zasmát se po ránu je fajn.  Díky. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Moc hezkej "pejsánek". Jak mu říkáte? Drobeček? ;-D

1 0
možnosti

Drobeček se jmenuje Ben a říkáme mu "pan Benda".

0 0
možnosti

Mudr. Mannibal Lecter jednou připravoval řízečky z vemínka a všichni u stolu byli naprosto nadšení. Takže 'Vám tedy moc nevěřím. Přeci by mě v televizi nelhali.

1 0
možnosti
Foto

Nelhali. Řízky z vemene jsem kdysi vařila, dokonce několikrát. Musíte ale pracovat s čerstvou surovinou, vemeno nesmí být zanícené. Vaří se jen krátce, pak to obalíte a osmažíte.

2 0
možnosti

Vypadá trochu jako belgický ovčák - groenendael ale asi není že?

Já měl tervuerena a vařil jsem mu pajšly a podobná svinstva, Jak on to miloval, to chroupání těch trubiček. Mně se dělalo špatně. musle, chudinka, přejít na granule.:-)

A za článek - R^ :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS